Voit halutessasi lähettää pyyntöjä Casassa olevaan rukouskolmioon. Voit pyytää mitä tahansa apua itsellesi: parannusta, siunausta, selkeyttä elämääsi, jne. Toisten puolesta voimme pyytää vain rukousta ja siunausta. Emme voi pyytää kenellekään esim. paranemista ilman kyseisen henkilön itsensä antamaa lupaa. Casan Ystävät toimii pyyntöjen välittäjänä ja toimittaa kaikki yhdistykselle tulevat pyynnöt Abadianiaan joko postitse tai sähköpostitse.

o_outro_lado-1Mikäli et halua lähettää kirjallista pyyntöä toimitettavaksi eteenpäin, voit rukoilla ja pyytää apua kollektiivisissa meditaatiotilaisuuksissa. Tällöin yhteisenergia vie asiat eteenpäin entiteeteille.
Entiteeteiltä ja meedio Joaolta voi pyytää apua myös rukouksin ja ajatusten avulla. On mahdollista saada energiaa keskittyneen rukouksen välityksellä ja helpotusta kärsimyksiinsä vaikka toiselta puolelta maapalloa. Entiteetit vastaavat aina pyyntöön. Rukoilemalla ja ajatusten avulla annetaan entiteeteille lupa aloittaa henkinen työ yhteistyössä jokaisen ihmisen omien eheytystoiveiden kanssa.

Meedio Joao ohjeistaa, että hyvin sairaiden ihmisten kuvat tulee lähettää ensin entiteetille. He tutkivat, onko kyseinen henkilö tarpeeksi vahva Casan matkalle. He myös neuvovat, mitkä parantamismenetelmät parhaiten palvelevat tätä henkilöä: yrtit, siunattu vesi tai sijaisleikkaus. Kaikki hoitomuodot tuottavat merkittävää paranemista. Mikäli olet kiinnostunut sijaisleikkauksesta tai siitä, että kuva näytetään entiteetille, ota ystävällisesti yhteyttä sähköpostitse.