Lyhyesti Casa

Casa on henkinen parannuskeskus, joka sijaitsee pienessä Abadianian kaupungissa Goiasin osavaltiossa Keski-Brasiliassa 115 km Brasilian pääkaupungista Brasiliasta länteen. Vuonna 1979 entiteetit lähettivät meedio Joaolle viestin hänen ystävänsä Chico Xavierin kautta. Viestissä Bezerra de Menezesin henki ohjasi Joaoa perustamaan parantamiskeskuksen Abadiânian kaupunkiin, jossa meedio Joao voisi harjoittaa hyväntekeväisyyttä ja elämäntehtäväänsä. Se olisi keskus, joka toisi meedio Joaolle hänen suuresti kaipaamansa turvallisen paikan ja jonne ihmiset voisivat tulla saamaan hoitoja ja parannusta.

Home_2

Aluksi Meedio Joao vuokrasi yhden huoneen pienestä ja alkeellisesta mökistä läheltä Abadiânian poliisiasemaa. Myöhemmin Hamilton Pereiran perhe lahjoitti maan, jonne Casa rakennettiin. Maa sijaitsee suuren kristalliesiintymän päällä. Alueen rakennukset on maalattu valko-sinisiksi Pyhä Ignatius Loyolan ohjeiden mukaisesti. Casan alue ja sen rakennukset on suunniteltu vastaanottamaan satoja, jopa tuhansia vieraita päivässä. Koko alue on pyhä, ja jokaista sinne saapuvaa pyydetään osoittamaan oleskelunsa aikana ystävällisyyttä ja kunnioitusta kaikkia kohtaan.

Casan parantava energia tuntuu heti, kun astuu portista sisään. Entiteetit työskentelevät havaittavasti jo portilla, niin uskomatonta kuin se onkin, ja vierailijan sisäinen maisema alkaa muuttua. Tässä henkisen rakkauden ilmapiirissä on helpompi hengittää, päästää irti taakoista ja yhtyä rukoukseen. Jokainen on tervetullut Casaan, tähän rakkauden ja laupeuden keskukseen, jossa kunnioitetaan kaikkia uskontoja ja oppeja.

Home_3

Casassa meedio Joao ja useat entiteetit tekevät työtä auttaakseen ihmisiä paranemaan henkisesti, fyysisesti, kuin myös tunnetasolla. Vierailu Casassa ja meedio Joaon työn vaikutukset ovat sanoinkuvaamattomia. Entiteetit ja Casan työntekijät harjoittavat kykyjään ainoastaan henkiopin periaatteisiin perustuen ja Kristuksen moraalin mukaisesti.

Missään muualla maailmassa taivas ei ole niin lähellä kuin Casassa, toteaa eräs Casassa käynyt vierailija.
Lähde: Heather Cumming ja Karen Leffler – Joao de Deus