Klikkaa otsikkoa nähdäksesi kokemuksen.

Alaselkäni oli kuvattumuutama vuosi aikaisemmin, jolloin todettiin, että lannerangan nikamien kolme alinta välilevyä olivat surkastuneet lähes olemattomiin. Lisäksi todettiin ydinkanavan ahtauma ja useita vaikea-asteisia hermojuuren ahtaumia, jotka aiheuttivat kipua myös jalkoihin. Tilanne oli 2009 siinä mallissa, että kipu selässä ja jalassa oli jatkuvaa, ajoittain käveleminenkin oli mahdotonta.

Lääkärin lausunnon mukaan leikkaukseen ei ryhdyttäisi, ennen kuin on viimeinen pakko. Alaselän viat olivat niin vakavat, että halvaantumisriski oli suuri, jos leikkaukseen ryhdyttäisiin. Siinä tilanteessa vaihtoehdot tuntuivat olevan vähissä, mutta onneksi tiesin Brasilian henkiparannuskeskuksesta. Muuta en tiennyt kuin sen, että siellä parannetaan hengen voimalla. Päätin lähteä hakemaan apua. Ajattelin, etten paljoa häviä, vaikka Brasiliassa kävisinkin, tuli apua tai ei.

Minut hoidettiin siellä henkileikkauksella siten, että istuin penkillä silmät kiinni noin 20 minuuttia. Kukaan ei minuun koskenut, eikä ihmeempiä tuntemuksia ollut koko hoidon aikana, mutta selkäkivut paranivat! Nyt leikkauksesta on lähes kolme vuotta ja selkä on pysynyt oireettomana.  Selkäni ei ole ollut koko elämäni aikana niin kivuton kuin viimeisen kolmen vuoden aikana. Harrastan liikuntaa, juoksen ja kävelen 8 km:n lenkkejä viikoittain. Olen toiminut jumpanvetäjänä ja voin tehdä kaikenlaisia töitä. Jatkuvaa hermosärkyä, josta kärsin ennen Casan, Brasilian Abadianian henkiparannushoitoa, ei ole ollut koko aikana.

Olen hyvin kiitollinen entiteeteille ja koko Casan toiminnalle, niille kaikille ihmisille, jotka tekevät tätä auttamistyötä pyyteettömästi ilman palkkaa.

Jumalan siunausta tälle työlle.

Timo

Sijaisleikkauksessa meedio menee henkileikkaukseen Casassa, mutta hoidettava on kotonaan Suomessa.

Potilaan päätä särki voimakkaasti oikean ohimon kohdalta. Vaivaa tutkittiin lääketieteellisesti kotimaassa seuraavasti: Silmälääkäri tutkit potilaan silmät, mutta päänsäryn aiheuttajaa ei löytynyt. Seuraavaksiposkiontelot ultraäänikuvattiin ja punkteerattiin. Särky jatkui, syytä ei näilläkään keinoin löytynyt. Sitten tutkittiin hampaat, myös kuvattiin hampaan juuret, ei ollut mitään vikaa. Särky ei hellittänyt, potilas joutui syömään jatkuvasti särkylääkettä, että pystyi jotenkin nukkumaan. Tämän jälkeen kuvattiin CT- kuvauksella koko pää, mutta säryn syytä ei löytynyt. Lääkäri kehotti syömään Buranaa, koska muuta ei ollut tehtävissä. Mitään lääketieteellistä syytä särkyyn ei löytynyt. Päänsärky oli tähän mennessä vaivannut potilasta viisi kuukautta.

Seuraavaksi otimme yhteyttä Brasiliaan Abadianiassa sijaitsevaan henkiparannuskeskukseen ja pyysimme apua. Saimme ajan henkileikkaukseen, päivämäärän ja kelloajan, koska leikkaus suoritetaan. Valmistauduimme kotona Suomessa leikkaukseen annettujen ohjeiden mukaan.

Entiteetti kävi hoidon suorittamassa kotona ja päänsärky loppui siihen.

Kiitos Casa.

Anja 

Vuonna 1986 minulla diagnosoitiin harvinainen sairaus silmän verkkokalvossa, jota kutsutaan serpigibous choroiditisiksi. Ei ollut olemassa mitään lääkkeitä taistelemaan tätä sairautta vastaan ja laserleikkaukset olivat ainoa keino pysäyttää sen eteneminen. Kolmentoistavuoden aikana suoritettujen viiden leikkauksen jälkeen minut määriteltiin laillisesti sokeaksi ja sanottiin, että olisi suotavaa alkaa opiskella sokeainkirjoitusta. Minulle sanottiin, ettei enempää ollut tehtävissä.

Marraskuussa vuonna 1998 rakastettu kumppanini Diana Rose luki minulle kirjan nimeltään Miracle Man, jonka oli kirjoittanut Robert Pellegrino-Estrich. Kirjan lukemisen jälkeen tuntui siltä, että minun tulee mennä Brasiliaan saamaan oma ihmeeni parantajalta, joka tunnetaan nimellä Jumalan John. Siinä vaiheessa pystyin vielä lukemaan isoa tekstiä ja ajamaan autolla yhteisöalueeni välittömässä läheisyydessä kunhan tiesin mihin olin menossa.

Uskoen, että äkillinen ihme palauttaisi näkökykyni, palkkasin portugalia puhuvan kääntäjän ja ajoimme Casa de Dom Inácioon Abadianiaan Brasiliaan puoleksitoista päiväksi. Istuin ensimmäisenä päivänä currentissa kahdesti ja minulle suoritettiin henkinen operaatio leikkaushuoneesa seuraavan aamuna. Ollessani leikkaushuoneessa, tunsin jonkin verran puhallusta korvassani. Muistan ajatelleeni, että heidän pitäisi tehdä toimenpide silmiini eikä korvaani. Koska en ymmärtänyt leikkaukseni vakavuutta ja koska en tuntenut mitään, kääntäjäni ja minä ajoimme maaseutukierrokselle ja vietin jopa monta tuntia ostellen kristalleja Crystalinan kaupungista. Tämä toiminta oli aivan päinvastaista, kuin mitä meidän tulee tehdä leikkauksen jälkeen. Päivän päättyessä olin uupunut ja aloin tajuta operaation merkityksen. Oli liian myöhäistä! En ollut välittänyt varoituksista ja näkökykyni alkoi huonontua. Kun saavuin takaisin kotiin, kykyni lukea oli vähentynyt lähes olemattomaksi ilman voimakasta suurennuslasia ja menetin ajokykyni. Kun minulta kysyttiin menenkö koskaan takaisin Abadianiaan, vastasin: ”En, ellen saa selvää viestiä Jumalalta!” Suunnilleen kolmen viikon kuluttua paluustani Jumalan John ilmestyi uneeni.

Kun kysyin häneltä pitäisikö minun palata Casa de Dom Inácioon, hän sanoi: Kyllä, kaksi kertaa.” Kykenemättä lukemaan TV-monitoria lentokentällä saatikka puhumaan portugalia palasin sinne omin päin tammikuussa ja huhtikuussa 1999 kolmeksi päiväksi. Huhtikuun matkan seurauksena näkökykyni palasi samanlaiseksi kuin se oli ennen tammikuuta. Elokuisen matkani jälkeen näkökykyni alkoi parantua huomattavasti.

Aloin huomata, että joka kerta kun palasin Brasiliasta näkökykyni parani huomattavasti, mutta alkoi huonontua muutaman kuukauden kuluttua. Joulukuussa 1999 viivyin Casassa kolme viikkoa, joka oli mitä syvällisin kokemus sisäisesti ja näkökyvyn parantumiselle. Palasin kotiin ja luovuin työstäni. Näkökykyni oli entisestään parantunut eikä ole koskaan huonontunut tähän päivään mennessä. Voin lukea jälleen lyhyen aikaa ja ajaa mihin tahansa haluan mennä, jopa minimaalisissa valaistusolosuhteissa. Vietän jälleen normaalia elämää ja työskentelen kotona käyttäen uutta tietokonettani kommunikoidessani ympäri maailmaa olevien ihmisten kanssa, jotka haluavat tietää enemmän Casa de Dom Ináciosta ja Jumalan Johnista. Lisätietoja saadaksesi (vain englanniksi), email-osoitteeni on lovestar3@mns.com, puhelin/fax 831 688-4008, www.miraclesofjohnofgod.com.

Siunauksia täydelliselle terveydelle, rauhaa ja onnea teille.