jussaraJussarara Korngold, BS, MBA, syntyi São Paulon kaupungissa Brasiliassa. Hän on hengellisen kirjallisuusseuran (the Spiritist Alliance for Books, SAB) perustaja. Se on järjestö, jonka ainoana tarkoituksena on edistää ja levittää Allan Kardecin koontamaa hengellistä filosofiaa englanniksi. Rva Korngold on myös yksi New Yorkin Hengellisen Ryhmän perustajista ja johtajista. Se sijaitsee Manhattanilla New Yorkissa. Hän on kolmannen sukupolven brasilialaisperäinen henkiopin harjoittaja ja hän on kääntänyt ja kirjoittanut materiaalia ja kirjoja vuodesta 1993 lähtien.

Kuinka ja miten alkujaan perehdyit henkioppiin?

Kävin katolista koulua, enkä voinut hyväksyä joitakin sen opetuksia, kuten: me elämme vain yhden elämän ja Jumala on vanha parrakas mies, joka istuu valtaistuimella.

Kuinka tajusit, että olet henkiopin harjoittaja?

Yhdentoista vanhana aloin käydä São Paulon Hengellisen Liiton kokouksissa, ja kaikki, mitä siellä opin, tuntui helpolta. Ja siitä lähtien aloin ahmia hengellisiä kirjoja, erityisesti André Luizin ja Emmanuelin koonnoksia, jotka meedio Francisco Cândido Xavier on kanavoinut.

Kerro meille ensimmäisistä vuosistasi henkisen palvelun parissa, kun olit jo aikuinen.

Aloin opettaa henkisessä koulussa lapsia ja nuoria, mitä teinkin 13 vuotta. Otin osaa myös meedioitten tapaamisiin, pidin oppitunteja, jotka sisälsivät meediokurssin ja järjestin eriaiheisia henkioppia käsitteleviä keskusteluja.

Mikä on tärkein opetus, jonka henkioppi on sinulle antanut?

Varmasti ymmärrys siitä, miksi olen täällä, tällä planeetalla ja tässä elämässä. Olemme täällä siksi, että meillä on korvaamaton tilaisuus saavuttaa henkilökohtainen henkinen parannus.

Jussara Korngoldin seuraavat kurssit ja luennot