Casan ystävien matkojen järjestäjät noudattavat opastuksissaan vain Casan entiteettien ja meedio Joaon antamia ohjeita. Saadaksesi parhaan mahdollisen avun ja auttaaksesi myös muita kanssakulkijoita toivomme, että kohtaisit entiteettien avun avoimin mielin peilaamatta asiaan minkäänlaisia opittuja olettamuksia tai guruilta saatuja uskomuksia ja oppeja. Vaikka kaikki uskonnot ja opit ovat sallittuja, Casassa on noudatettava kuitenkin tiettyjä hoito- ja käyttäytymisohjeita. Kun menet parannettavaksi, ole avoin, vilpitön ja vastaanottavainen kaikelle sille energialle, jonka saat entiteeteiltä meedio Joaon välityksellä.

”Työmme on osoittanut, että lähes kaikki, jotka tulevat käymään Casassa, kokevat ensimmäistä kertaa elämässään todella pyyteettömän rakkauden kohdatessaan entiteetit. Tämä ensimmäinen kohtaaminen on sangen syvältä koskettava, ja sen tunnelmaa on vaikeaa vangita toisille kerrottuna”, sanoo Heather Cumming. ”Casassa meidät kaikki otetaan vastaan tasavertaisina ihmisinä, hoidetaan samalla palvelualttiudella ja kohdellaan samalla rakkaudella.”

Meedio Joaon vaimon Anan sanoin: Kun tulet Casaan, rukoile jumalallista lähdettä – mikä se sinulle sitten onkin – suomaan sinulle se paraneminen, jota olet tullut hakemaan. Se voi olla henkistä, fyysistä tai tunne-elämän tasolla tapahtuvaa paranemista tai jonkin ihmissuhteen paranemista. Tule avoimin sydämin vastaanottamaan se, mitä haet. Tule täynnä uskoa paranemiseesi.