Majoitus

Pousada Santa Maria on mukava, siisti ja yksinkertainen majatalo valtavan kauniine kukkaistutuksineen. Se sijaitsee noin 300 metrin päässä Casasta.

Jokaisessa huoneessa on wc, suihku, sängyt, vaatekaappi, pieni pöytä ja tuoli. Huoneet avautuvat Pousadan kukkaloistoiselle sisäpihalle.
Pousadassa tarjotaan aamiainen, lounas ja illallinen. Ruoka on erittäin hyvää ja runsas valikoima hedelmiä ja kasviksia on aina tarjolla.

Vaikka Abadiania on turvallinen pieni kaupunki, jossa ei tarvitse olla huolissaan turvallisuudesta Arthur Rios on asentanut Pousada Santa Mariaan tusinan valvontakameroita, joita tarkkaillaan 7/24.

Ostamme yleensä siunatun juomaveden Casasta, 2-3 BRL/pullo. Pousadassa käytössämme on myös juomavesisäiliö.

Ilmasto ja vaatetus

Lämpötila vaihtelee päivällä +25C – +35C  ja öisin +1C – +25C. Vesisateet ovat trooppisia ja kestävät tavallisesti vain vähän aikaa. Yksi kesäinen vaatekerta päivässä on ollut riittävä, mutta kannattaa varata mukaan myös lämmintä päällepantavaa.

Rokotukset

Brasiliaan ei vaadita pakollisia rokotteita. Katso vielä suositukset: www.rokote.fi.

Tuliaisia mukaan matkalle

Brasiliassa on paljon köyhyyttä, ja koska mukaan saa ottaa kaksi matkalaukkua, voimme pakata toiseen käytettyjä, hyväkuntoisia tavaroita. Tervetulleita ovat:
– lasten kulutusta kestävät leikkikalut (esim. puulelut, legot, nuket, barbit, autot, pehmolelut)
– piirustus- ja askarteluvälineet
– lasten kengät, sandaalit ja lenkkarit
– kesävaatteet (kaiken ikäisille, etenkin naisten kesävaatteista on pulaa)