Jos ajattelee tietävänsä kaiken, on vaikea omaksua uutta tietoa. Voi lukea kirjoja ja käydä kursseja oppimatta mitään uutta, olematta muuttamatta omaa ajatusmaailmaansa ja käsitystään kursseihin liittyvissä asioissa. Mistä löytyy nöyryys todeta kenties jo pitkäänkin edetyn elämän jälkeen: olen eksyksissä, se mitä luulin todeksi ei varmasti olekaan koko totuus.

Pitkään ajateltiin onnen tulevan perheestä, talosta, koirasta ja farmariautosta. Ei ne kuitenkaan määrittele onnea ja henkilön sisäistä tasapainoa. On hyväksyttävää ja suositeltavaa lähteä etsimään omaa polkua onneen. Kaikesta ei tarvitse luopua vaan etsi jotain nykyelämääsi lisää. Tunnusta, ettei sinulla ole vielä kaikkea mahdollista tietoa ja lähde polullesi avoimin mielin.

Jokainen vastaantuleva ihminen on opettajasi. Sinä teet valinnan miten saamaasi tietoa käsittelet ja teetkö muutoksia ajatusmaailmassasi. Otatko käteesi kirjan, jotka sinua houkuttelee? Lähdetkö meditoimaan? Vai voittaako television edessä rentoutuminen? Valinta on sinun, voit valita tapasi oppia uutta ja pureskella asioita. Ei ole yhtä oikeaa tapaa.

Ole nöyrä maailman edessä ja tee työtä oman onnellisuutesi eteen. Ole kohtaamillesi ihmisille hyvä.

Yksinkertaisen kaunista. Kun olet avoin, kutsut uusia kokemuksia elämääsi ja myös kykenet havainnoimaan ne paremmin. Avaa sydämesi ja silmäsi elämän kauneudelle ja omalle onnellisuudellesi.