/Yhdistys
Yhdistys 2016-10-17T19:30:46+00:00

Yhdistyksen virallinen nimi on Casan ystävät ry.

Keskellä Brasiliaa olevassa pienessä Abadiânian kylässä sijaitsevassa parannuskeskuksessa Casa de Dom Inaciossa (myöh. Casa) vierailleet suomalaiset perustivat Casan Ystävät ry:n Suomeen 2010. Meedio Joaon tapaaminen ja Casan vierailu ei jätä ketään kylmäksi ja saa ajattelemaan, mitä minä voisin tehdä? Yhdistyksen perustamisideana on suuri kunnioitus ja arvostus meedio Joao Teixeira de Farian työtä kohtaan, auttamishalu, sekä kokemus avustustyön tarpeellisuudesta.

Yhdistyksen tarkoitus:

Casan Ystävät on hyväntekeväisyysjärjestö, jonka tarkoituksena on auttaa sekä suomalaisia että brasilialaisia avun tarpeessa olevia ihmisiä ja tukea Abadiâniassa,  Brasiliassa sijaitsevan meedio Joaon johtaman Casa de Dom Inacion työtä. Casan Ystävien hyväntekeväisyystoiminnan keskeisiä muotoja ovat meditaatioiden, henkiparannushoitojen ja erilaisten tilaisuuksien järjestäminen.

Yhdistyksen toimintaa ja palveluita ovat:

• Valmismatkojen järjestäminen Brasilian Abadiâniassa sijaitsevaan Casa de Dom Inacioon.
  • Kustannustoiminta ja myynti: Chico Xavierin kirjojen ja muiden henkisen alan teosten suomentaminen ja myynti. Casan Ystävät myy myös Casasta tuotuja siunattuja riipuksia ja esim. CD-levyjä.
  • Yhdistyksen toiminnan ja tavoitteiden mukaisten kurssien ja luentojen järjestäminen.
  • Meditaatioiden järjestäminen ja henkiparannushoitojen antaminen.
  • Rahallinen tai muu avustus eri kohteisiin.
    • Avustuskohteet Abadiâniassa; tällä hetkellä viisi avustuskohdetta, joihin viedään mm. vaatteita, leluja, koulutarvikkeita, kodin tekstiilejä ja kenkiä.
    • Meedio Joaon työ; Yhdistyksen järjestämillä matkoilla olleet sekä Casan ystävät ovat tähän mennessä ostaneet Casalle n. 10 pyörätuolia ja useita Casan meditointihuoneissa olevia puisia istuimia.
    • Matkarahasto; erittäin sairaiden ja varattomien Brasilialaisten avustaminen Casaan matkustamisessa.  Yhdistys on avustanut myös entiteettien määräämien meditaatiokivien hankinnassa.
    • Yhdistyksen hallituksen jäsenet antavat apuaan kuuntelemalla ja tukemalla ahdingossa olevia henkisesti. Yhdistys auttaa myös vakavasti sairaita henkilöitä matkajärjestelyissä.
  • Yhdistys välittää hoito- ja rukouspyyntöjä Casan entiteeteille. Olemme välittäneet jo satoja rukouspyyntöjä.

Tuloja yhdistys saa mm. kustannustoiminnasta, kirja- ja tarvikemyynnistä, kursseista, luennoista ja erilaisista hoidoista. Yhdistys kerää lisäksi jäsenmaksuja ja vapaaehtoislahjoituksia.