Casan ystävät perustettiin Suomessa alkuvuodesta 2010 ja toiminta lähti hyvin käyntiin. Olimme maaliskuussa 2010 Casan ystävien matkalla Casa de Dom Inacion parantamiskeskuksessa. Tällä matkalla oli tarkoitus osallistua Casan toimintaan sekä saada lupa Nosso Lar -kirjan kääntämiseen suomeksi. Entiteetit olivat ilmeisen tietoisia Casan ystävien toiminnan laajenemisesta tulevaisuudessa ja saimme matkamme aikana kunnian tulla siunatuiksi Casan lapsiksi. Saimme myös siunauksen perustaa Suomen Casan, joka myöhemmin perustettiin Mietoisiin.

Kummeinamme toimivat Casan vapaaehtoistyöntekijät Arthur Rios ja Heather Cumming. Ennen siunausta Arthur kysyi meiltä kolme kertaa haluammeko sitoutua Kardecin oppien mukaisen etiikan noudattamiseen työssämme, Casan ystävien toiminnassa. Sitoutumislupauksemme jälkeen saimme siunauksen entiteetin edessä. Tilaisuus oli kaunis ja hyvin tunteellinen.

Vähitellen siunauksen merkitys ja velvoittavuus on avautunut ja toteutunut käytännössä hyväntekeväisyyden harjoittamisessa ja Casan Suomen linkkinä toimimisessa. On suuri kunnia kuulua yhtenä lenkkinä tähän pyyteettömän lähimmäisenrakkauden ketjuun. Alan koulutus, henkiopin tietämyksen lisääminen, säännölliset meditaatiotilaisuudet sekä puhdistavat energiahoidot ovat toimintamme perustana. Mm. meditaatiot ja puhdistavat energiahoidot ovat maksuttomia ja perustuvat hyvän tekemiseen lähimmäisillemme.

Syksyllä 2014 on avattu myös Helsingin Casa. Toivotamme teidät tervetulleiksi tutustumaan sekä Mietoisten että Helsingin toimintaan. Tämän lisäksi meditaatioita järjestetään usealla paikkakunnalla ympäri Suomen.

Anja Viljanen, Jorma Viljanen ja Anja Banks