Casa de Dom Inácio

Casa de Dom Inácio on henkinen parannuskeskus, joka sijaitsee pienessä Abadianian kaupungissa Goiasin osavaltiossa Keski-Brasiliassa 115 km Brasilian pääkaupungista Brasiliasta länteen.
Casan toiminnassa on tapahtunut muutoksia vain siltä osin, että meedio Joao ei enää ole paikalla kehollistamassa entiteettejä. Toiminta Casassa kuitenkin jatkuu entiseen tapaansa ja Entiteettien rakkaudellinen läsnäolo on helppo tuntea, se on melkein käsillä kosketeltavaa, vieläkin voimakkaampaa ja vaikuttavampaa.
Meedio Joaolla oli tapana sanoa päivittäin työskennellessään Casassa: ”Minä en paranna ketään, Jumala parantaa. Olen vain työkalu hänen Jumalallisissa käsissään.” Nykyisin ihmeparantumisia tapahtuu vieläkin enemmän ilman “työkalua”.

Casa de Dom Inácio

Vuonna 1979 entiteetit lähettivät meedio Joaolle viestin hänen ystävänsä Chico Xavierin kautta. Viestissä Bezerra de Menezesin henki ohjasi meedio Joaoa perustamaan parantamiskeskuksen Abadiânian kaupunkiin, jossa tämä voisi harjoittaa hyväntekeväisyyttä ja elämäntehtäväänsä.

Se olisi keskus, joka toisi meedio Joaolle hänen suuresti kaipaamansa turvallisen paikan toimia, ja jonne ihmiset voisivat tulla saamaan hoitoja ja parannusta.

Aluksi meedio Joao vuokrasi yhden huoneen pienestä ja alkeellisesta mökistä läheltä Abadiânian poliisiasemaa. Myöhemmin Hamilton Pereiran perhe lahjoitti maan, jonne Casa rakennettiin. Maa sijaitsee suuren kristalliesiintymän päällä.

jatka lukemista…

Casa tänä päivänä

Casa de Dom Inacio on ainutlaatuinen paikka kooltaan, kyvyiltään ja maineeltaan, jossa tehdään henkistä parannustyötä. Se on rakkauden, rukouksien ja hyväntekeväisyyden talo.

Useat kutsuvat sitä henkiseksi sairaalaksi tai ekumeeniseksi kirkoksi, jossa eri uskontokuntiin ja uskomuksiin kuuluvat ihmiset kohtaavat. Jokainen on tervetullut tähän rakkauden ja laupeuden keskukseen.

Casassa kunnioitetaan kaikkia uskontoja, henkisiä oppeja ja elämänkatsomuksia. Täällä Entiteetit (valon henget) ja Casassa työskentelevät toimivat Kristuksen moraalin ja henkiopin periaatteiden mukaisesti.

Casan voimakkaat ja parantavat energiat voi tuntea heti, kun astuu portista sisään.

jatka lukemista…

Meedio João

Meedio João, João Teixeira de Faria syntyi 24.6.1942 vaatimattomaan perheeseen. Joao aloitti työnteon kuusivuotiaana kankaanleikkaajana isänsä räätälinliikkeessä auttaakseen perhettä saamaan lisää tuloja.

Hän pystyi käymään koulua vain kaksi vuotta, sillä perheen köyhyys pakotti hänet menemään töihin. Meedio Joao ei missään vaiheessa jatkanut koulunkäyntiä, eikä hän edelleenkään osaa lukea tai kirjoittaa. 

Koska perheen elämä oli köyhää, eikä Joaon kotikaupungissa Itapacissa ollut työtä tarjolla, oli hänen lähdettävä muualle työnhakuun. 16-vuotiaana hän oli Campo Grandessa Mato Grosson osavaltiossa kaukana kotoaan.

Hän oli nälissään, yksinäinen ja väsynyt – ja jälleen kerran työtön.

jatka lukemista…

Casan Entiteetit

Entiteetit ovat ihmisiä auttamaan sitoutuneita ystävällisiä valon henkiä. Heitä on kaikkialla. Henkikirjailija Andew Luizin kanavoima kirjasarja Chico Xavierille kertoo heidän uurastuksistaan ihmisten hyväksi. 

Casassa entiteettien kaikkea auttamis- ja parantamistyötä ohjaa Jumalallinen korkea voima. Entiteetit ovat pitkälle kehittyneitä ei-kehollisia henkiä tai henkiryhmiä, jotka aiemmassa fyysisessä elämässä ovat olleet mm. ammattitaitoisia lääkäreitä, kirurgeja, parantajia, psykologeja ja teologeja.

Entiteetit tarjoavat apua paranemiseen ja välittävät paljon rakkautta sekä ohjausta apua hakeville. He eivät pidä ketään ihmistä muita arvokkaampana, heillä ei ole suosikkijärjestelmää, vaan he rakastavat meitä kaikkia tasapuolisesti.

jatka lukemista…

Annen parantumistarina selän kipujen osalta

Timon parantumiskokemuksia

Anjan parantumiskokemuksia