Casan Ystävät ry. 

Tervetuloa sivuillemme. Elämässä ei ole sattumia – olet tutustumassa tähän sivustoon, jostakin tietystä syystä. Toivomme, että löydät täältä uusiin oivalluksiin johtavaa tietoa. 

Vastaamme mielellämme myös henkilökohtaisesti kysymyksiisi sähköpostilla, mutta tutki nyt rauhassa tätä foorumia. Ja lue lisää sitä mukaa kun saamme tekstiä valmiiksi.

Casan Ystävät ry

Casan Ystävät on hyväntekeväisyysyhdistys, jonka kotipaikka on Helsinki, mutta toimintaa järjestetään myös muualla Suomessa. Yhdistys pyrkii auttamaan avun tarpeessa olevia ihmisiä niin kotimaassa, kuin myös Brasiliassa.

Keskeisiä toimintamuotoja ovat tiedonjakaminen henkiopin periaatteiden mukaisesti, alan kirjallisuuden kääntäminen, meditaatioiden ja erilaisten koulutustilaisuuksien järjestäminen. Yhdistys järjestää ja organisoi valmismatkoja Brasilian Abadianiassa sijaitsevaan Casa de Dom Inacion henkiparannuskeskukseen.

Yksi merkittävä toimintamuoto on myös välittää hoito- ja rukouspyyntöjä Casan entiteeteille. Katso linkistä toimintaohjeet. 

Avunpyynnöt

Henkimaailman valonlähettiläät odottavat pyyntöjämme ja ovat valmiita auttamaan.

Casan Ystävät toimii rukous- ja avunpyyntöjen välittäjänä ja toimittaa pyynnöt Casaan, Brasilian Abadianiaan. Voit pyytää mitä tahansa apua itsellesi: parannusta, siunausta, selkeyttä elämääsi, jne. Toisten puolesta voimme pyytää vain siunausta, sillä emme saa pyytää kenellekään esim. paranemista ilman kyseisen henkilön itsensä antamaa lupaa tai esittämää toivetta siitä että paranisi. Vanhemmat voivat pyytää apua alaikäisille lapsilleen. Avunpyynnöt voidaan toimittaa millä kielellä tahansa.

Mikäli haluat, että pyyntösi esitetään suullisesti entiteetille, ota ystävällisesti yhteyttä sähköpostitse info@casanystavat.fi.

Avunpyyntöjen toimintaohjeet

Pyynnössä olevat tiedot:

  • henkilön nimi, syntymäaika, katuosoite, paikkakunta ja maa
  • mihin asioihin apua pyydetään

Valokuva nopeuttaa asian etenemistä, mutta se ei ole välttämätöntä. Kuvan on oltava alle kaksi vuotta vanha, selkeä kasvokuva ilman aurinkolaseja. 

Yllä olevien tietojen antaminen entiteeteille helpottaa ja nopeuttaa heidän työtään. On myös mahdollista, että samannimisiä ihmisiä on useita, haluathan avun juuri itsellesi eikä toiselle saman nimiselle.

Antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain yksi henkilö käsittelee niitä. Casan ystävät ry. noudattaa uutta henkilösuojalakia. Joten voit luottaa ettei tietosi päädy ulkopuolisten käsiin.

Lähetystavat

Voit laittaa pyyntösi sähköisesti osoitteeseen: info@casanystävät.fi

Kirjoita asiasisältöön: PYYNTÖ

Lähettäessäsi pyynnön postitse, merkitse kirjekuoreen sana PYYNTÖ, toimitamme kirjeet avaamattomina rukouskolmioon

Osoite: Casan Ystävät Ry
Hanuripolku 4 A15
00420 Helsinki

Voit toimittaa pyyntösi myös suoraan Casaan Brasiliaan. 
Osoite: Casa de Dom Inácio
Av. Frontal N.º 823
Abadiânia – GO
CEP 72940-000
Brasil

Casa de Dom Inacioon tulee vuosittain satojatuhansia avunpyyntöjä, joten ymmärräthän, että pyyntöösi et saa kirjallista vastausta. Voit kuitenkin olla varma, että pyyntösi on mennyt perille ja olet tullut kuulluksi.

Kollektiivinen rukous/meditaatio

Joka torstai kello 21.00 – 21.20 Suomen aikaa missä tahansa oletkin esim. kotonasi.

Mikäli et halua lähettää kirjallista pyyntöä toimitettavaksi eteenpäin, voit rukoilla ja pyytää apua esim. kollektiivisissa meditaatiotilaisuuksissa.

Tällöin yhteisenergia vie asiat eteenpäin entiteeteille. Entiteeteiltä ja meedio Joaolta voi pyytää apua myös rukouksin ja ajatusten avulla.

On mahdollista saada energiaa keskittyneen rukouksen välityksellä ja helpotusta kärsimyksiinsä vaikka toiselta puolelta maapalloa. Entiteetit vastaavat aina pyyntöön.

Rukoilemalla ja ajatusten avulla annetaan entiteeteille lupa aloittaa henkinen työ yhteistyössä jokaisen ihmisen omien eheytystoiveiden kanssa.

Mitä pyynnöille tapahtuu henkimaailmassa

Henkimaailmassa on meistä kaikista asianmukaisesti taltioidut asiakirjat, joissa on kaikki tieto meistä. Aina kun esitämme entiteeteille pyynnön he tarkastavat henkilökohtaisen historiamme, ennen jälleensyntymäämme tekemän sopimuksemme, toiveemme sekä energiakenttämme ja toimivat sen mukaisesti. Entiteetit vastaavat aina pyyntöömme ja saamme aina apua, mutta saamamme apu saattaa olla jotain muuta, jotain mitä emme odottaneet.

Jokainen sydämestä tuleva pyyntö on voiman alkulähde, joten meillä on mahdollisuus saada apua pyynnön välityksellä ja helpotusta mahdollisiin kärsimyksiin. Henget, joiden tehtävä on Jumalan tahdon toimeenpaneminen, kuulevat Jumalalle osoitetut sydämestä tulevat pyynnöt ja vievät ne Hänelle.

Katso myös: Rukoukset/Miten rukous toimii henkimaailmassa.

Terveiset henkimaailman valonlähettiläiltä:

”Mikäli pyyntönne koskee parantumista jostain sairaudesta vastataan siihen parhaalla mahdollisella tavalla.  Kuitenkin saattaa olla, että tauti ei parane.

Tämä johtuu siitä, että ehkä tuo sairaus kuuluu sopimukseenne jonka olette itse ennen jälleensyntymäänne sopineet toteuttavanne. Vaikka sairaus ei paranisi voitte olla täysin varmoja siitä, että saatte kaiken mahdollisen avun.

Tuska ja kipu voivat olla asioita, jotka töytäisevät teitä eteenpäin oivaltamaan todelliset syyt vaivaanne tai ne voivat kuulua kokonaisvaltaiseen paranemisprosessiin tai puhdistumiseen.

jatka lukemista…