Matkat Casa De Dom Inacion parantamiskeskukseen

Meedio Joao on omistanut elämänsä muiden auttamiselle. Hän on kehollistaa noin 33 entiteettiä, jotta voi auttaa sairaita paranemaan, lohduttaa kärsiviä ja opastaa kaikkia neuvoa pyytäviä.

Hän ruokkii nälkäisiä, lahjoittaa avokätisesti puutteenalaisille, rahoittaa koulutusta ja rakennusprojekteja sekä paljon muuta. Hän on auttanut mm. vakavia sairauksia potevia, pyörätuolin ja kainalosauvojen avulla kulkevia sekä henkistä apua tarvitsevia.

Yhdistyksemme järjestää matkoja meedio Joaon luokse vähintään kaksi kertaa vuodessa: maalis-huhtikuussa pääsiäiseksi ja lokakuussa. Järjestämillämme matkoilla voit olla huoletta ja keskittyä matkasi tarkoitukseen. Kaikki tarvittava, mukaan lukien asiantunteva opastus ja huolenpito, sisältyvät matkan kustannuksiin. Järjestämiemme matkojen mahdollinen tuotto käytetään yhdistyksemme toimintaperiaatteiden mukaisen hyvän tekemisen tukemiseen.

Slide_2 

Huhtikuu 2019

2 viikkoa: 07.04 – 22.04.2019. Matkan hinta 2550 – 2700 €
3 viikkoa: 07.04 – 29.04.2019. Matkan hinta 2850 – 2950 €

 

 

Matka sisältää täyshoidon Abadiâniassa: kolme ateriaa päivässä (poikkeuksena ensimmäisen viikon sunnuntai (jolloin ei ole lounastarjoilua) ja lähtöpäivänä on vain aamiainen ja lounas. Illallisen lähtöpäivänä saamme lentokoneessa. Huolenpidon ja avustamisen koko matkan ajan. Käynti Brasilian pääkaupungissa Brasiliassa sijaitsevassa Sinisessä kirkossa ja Hyvän Tahdon temppelissä, sekä lentokenttäkuljetukset Brasília – Abadiânia – Brasília, majoituksen yksityishuoneessa (poikkeuksena pariskunnat), kristallipetihoidon ja 6 litraa siunattua vettä.

Menomatkalla majoitus kahden hengen huoneessa hotellissa (lisämaksu yhden hengen huoneesta) ja aamiainen lähtöpäivänä Brasiliaan. Kuljetukset Lissabonissa lentokentältä hotelliin ja takaisin lentokentälle.

Matkan lopulliseen hintaan vaikuttavat lentokenttäverot ja euron kurssi.

Henkilökohtainen matkaohjelma ja tietopaketti Casan toiminnasta lähetetään, kun olet maksanut matkan varausmaksun.

Matkanjohtaja:
Anja Banks

Matkanjärjestäjä:
Nummelan Matkatoimisto Oy ja Casan Ystävät ry.

Rekisteritunnus: 164/12/Mv

Tiedustelut ja varaukset:
info@casanystavat.fi tai 044 979 4303