Matkat

Casa, rauhallisuuden tyyssijassa tuhannet valonhenget työskentelevät pyhän Ignatius Loyolan alaisuudessa auttamassa kaikkia apua tarvitsevia. Nykyisin Casan energiataso on huomattavasti voimakkaampaa ja vaikuttavampaa. Entiteettien rakkaudellisen läsnäolo on nyt helppo tuntea, se on melkein käsillä kosketeltavaa. Myös heidän välittämänsä hoidot ja henkileikkaukset ovat paljon voimakkaampia ja vastaanottajan on helpompi havaita niitä.

Tervetuloa ikimuistoiselle matkalle!

Maaimanlaajuisesti tunnetuin henkisairaala

Casa on maailmanlaajuisesti tunnetuin henkisairaala, jossa kaikki saavat Casassa työskenteleviltä entiteeteiltä apua, vaikka apu ei aina olekaan juuri sitä mitä toivoimme tai ajattelemme saavamme.

Vaikka meedio Joao ei enää ole Casassa kehollistamassa entiteettejä ei se tarkoita sitä, että entiteetit eivät olisi paikalla. Entiteettien välittämä energia on erittäin voimakasta sekä tehokasta ja se on helposti aistittavissa.

Meedio Joaolla oli tapana sanoa päivittäin työskennellessään Casassa:
”Minä en paranna ketään, Jumala parantaa. Olen vain työkalu hänen Jumalallisissa käsissään.”  
Nykyisin ihmeparantumisia tapahtuu vieläkin enemmän ilman ”työkalua”. 

Kaikki ovat tervetulleita

Kaikki ovat tervetulleita Casaan riippumatta uskonnosta, syntyperästä, koulutuksesta, kansallisuudesta tai sosiaalisista ja taloudellisista taustoista.

Casassa kaikki vastaanotetaan tasavertaisina ihmisinä, hoidetaan samalla palvelualttiudella ja kohdellaan samalla rakkaudella.

Casa paikkana on erityislaatuinen jo monimuotoisen luontonsa puolesta. Sen rauha ja rakkauden energiat vaikuttavat jokaiseen omalla tavallaan; laajentaen tietoisuutta ja edistäen henkilökohtaista kehittymistä.

Casan puistossa ja ympäristöön rakennetuissa istumapaikoissa on mahdollista hiljentyä meditoimaan tai vain nauttimaan upeasta maisemasta, luonnon äänistä, kauneudesta ja vehreydestä.

Yhdistyksen matkat

Matkat järjestetään Casan entiteettien ohjeiden mukaisesti ja heidän luvallaan. Matkoja Casaan on kaksi kertaa vuodessa: maalis-huhtikuussa pääsiäisen aikaan ja loka-marraskuussa. Järjestämillämme matkoilla voit olla huoletta ja keskittyä matkasi tarkoitukseen.

Kaikki tarvittava, mukaan lukien asiantunteva opastus ja huolenpito, sisältyvät matkan kustannuksiin. Järjestämiemme matkojen mahdollinen tuotto käytetään yhdistyksemme toimintaperiaatteiden mukaisen hyvän tekemisen tukemiseen.

Entiteetit ohjeistavat, että ennen matkalle Casaan lähtöä hyvin sairaiden ihmisten kuvat tulee lähettää ensin heille. He tutkivat, onko kyseinen henkilö tarpeeksi vahva Casan matkalle.

He myös neuvovat, mitkä parantamismenetelmät parhaiten palvelevat tätä henkilöä: yrtit, siunattu vesi tai sijaisleikkaus. Kaikki hoitomuodot tuottavat merkittävää paranemista.

Maaliskuu 2023

Lähtö 2 ja 3 viikon matkalle 26.03

Takaisin Suomessa:
2 viikon matkaajat 10.04.2023 ja
 matkan hinta n. 2650 €
3 viikon matkaajat 16.04.2023 ja m
atkan hinta n. 2950€

Matka sisältää Abadianiassa täyshoidon, kolme ateriaa päivässä (poikkeuksena ensimmäisen viikon sunnuntai jolloin ei ole lounastarjoilua) ja lähtöpäivänä on vain aamiainen ja lounas. Illallisen lähtöpäivänä saamme lentokoneessa.

Huolenpidon ja avustamisen koko matkan ajan. Kenttä kuljetukset, käynti Brasilian pääkaupungissa Brasiliassa sijaitsevassa Sinisessä kirkossa ja Hyvän Tahdon temppelissä, majoituksen yksityishuoneessa (poikkeuksena pariskunnat), yhden kristallipetihoidon ja 6 litraa siunattua vettä.

jatka lukemista…

Yhdistyksen vastuulliset matkojen järjestäjät

Yhdistyksen vastuulliset matkojen järjestäjät noudattavat opastuksissaan vain Casan entiteettien antamia ohjeita. He vastaavat mielellään kysymyksiisi info@casanystavat.fi.

Matka-info lähetetään, kun olet maksanut matkan varausmaksun.

Matkanjohtaja lokakuu 2023:
Anja Banks

Matkanjärjestäjät:
Mr. Travel
Casan Ystävät ry.
Rekisteritunnus: 164/12/Mv

Tiedustelut ja varaukset:
info@casanystavat.fi tai 050 309 1879