Tervetuloa matkalle Abadianiaan!

/Matkat
Matkat 2017-07-13T20:19:46+00:00

Matkat Casa De Dom Inacion parantamiskeskukseen

Meedio Joao on omistanut elämänsä muiden auttamiselle. Hän on kehollistaa noin 33 entiteettiä, jotta voi auttaa sairaita paranemaan, lohduttaa kärsiviä ja opastaa kaikkia neuvoa pyytäviä.

Hän ruokkii nälkäisiä, lahjoittaa avokätisesti puutteenalaisille, rahoittaa koulutusta ja rakennusprojekteja sekä paljon muuta. Hän on auttanut mm. vakavia sairauksia potevia, pyörätuolin ja kainalosauvojen avulla kulkevia sekä henkistä apua tarvitsevia.

Yhdistyksemme järjestää matkoja meedio Joaon luokse vähintään kaksi kertaa vuodessa: maalis-huhtikuussa pääsiäiseksi ja lokakuussa. Järjestämillämme matkoilla voit olla huoletta ja keskittyä matkasi tarkoitukseen. Kaikki tarvittava, mukaan lukien asiantunteva opastus ja huolenpito, sisältyvät matkan kustannuksiin. Järjestämiemme matkojen mahdollinen tuotto käytetään yhdistyksemme toimintaperiaatteiden mukaisen hyvän tekemisen tukemiseen.

Slide_2 

Lokakuu 2017

2 viikkoa: 09.10. – 24.10.2017. Matkan hinta 2500 – 2600 €
3 viikkoa: 09.10. -29.10.2017. Matkan hinta 2900 – 3000 €

Matka sisältää Abadianiassa täyshoidon, kolme ateriaa päivässä (poikkeuksena ensimmäisen viikon sunnuntai (jolloin ei ole lounastarjoilua) ja lähtöpäivänä on vain aamiainen ja lounas. Illallisen lähtöpäivänä saamme lentokoneessa. Huolenpidon ja avustamisen koko matkan ajan. Käynti Brasilian pääkaupungissa Brasiliassa sijaitsevassa Sinisessä kirkossa ja Hyvän Tahdon temppelissä, majoituksen yksityishuoneessa (poikkeuksena pariskunnat), kristallipetihoidon ja 6 litraa siunattua vettä.

Lentokenttäkuljetukset Brasilia – Abadiânia – Brasilia, sekä kuljetukset Lissabonissa lentokentältä hotelliin ja takaisin lentokentälle.

Menomatkalla majoitus kahden hengen huoneessa hotellissa ja aamiainen lähtöpäivänä Brasiliaan. Paluumatkalla kahden hengen päivähuoneen ja aamiaisen hotellissa. Kuljetukset Lissabonissa lentokentältä hotelliin ja takaisin lentokentälle.

Paluumatka kahden viikon matkalaisille on sunnuntaina 22.10 ja kolmen viikon matkalaiset perjantaina 27.10.  
Brasiliasta lähdemme klo 16.55 yölennolla Lissaboniin. Lissabonissa aamiainen ja lepoa hotellissa päivän.

Kahden viikon matkalaiset lähtevät Lissabonista maanantaina ja kolmen viikon matkalaiset lauantaina klo 23.25 yölennolla kohti Helsinkiä.  Kahden viikon matkalaiset saapuvat Helsinki-Vantaalle tiistaina 24.10 klo 06.00 ja kolmen viikon matkalaiset sunnuntaina 29.10 klo. 06.00

Lentoyhtiö: TAP (Portugalin lentoyhtiö) Huom! lentoaikatauluihin voi tulla jonkin verran muutoksia..
Matkan lopulliseen hintaan vaikuttavat lentokenttäverot ja euron kurssi.

Henkilökohtainen matkaohjelma ja tietopaketti Casan toiminnasta lähetetään, kun olet maksanut matkan varausmaksun.

Matkanjohtaja:
Anja Banks
Casa De Dom Inácio De Loyolan virallinen opas vuodesta 2007 lähtien:

Vastuullinen matkanjärjestäjä:
Helin Matkatoimisto Oy ja Casan Ystävät ry.

Rekisteritunnus: 164/12/Mv

Tiedustelut ja varaukset:
info@casanystavat.fi tai 044 979 4303