Rukous

Rukous on maailmankaikkeuden energiaa loputtomassa energianvaihdannassa ja sen voima on ajatuksissa. Se ei ole riippuvainen sanoista, paikasta tai hetkestä. Rukouselämä tai rukoileminen on mahdollista kaikille. Rukoileminen voi olla sydämestä tulevaa tunteellista pyyntöä, kiitosta, ylistämistä tai henkilökohtaista keskustelua Korkeimman kanssa. Rukoukset, jotka luetaan ulkoa ilman ajatusta ja ilman tunnetta, eivät saavuta kohteitaan.

Miksi rukoilla?

  • Rukous muuntaa ilmapiiriä ja puhdistaa sitä.
  • Rukous on rokote pahan uusiutumista vastaan.
  • Rukous auttaa meitä pääsemään lähemmäksi suuria henkisiä hyväntekijöitä, jotka ohjaavat askeliamme ja siten voivat auttaa enemmän. 

Henkilö, joka laittaa liikkeelle omat sydämestä tulevat energiansa ja luottaa rukoukseen saa aikaan erittäin merkityksellisen voiman, joka saa hänet yhteyteen korkeampien voimien kanssa.

Tällaisesta rukouksesta säteilevät jumalalliset säteet muunnetaan korkeatasoisiksi ja tehokkaiksi yhteistyötekijöiksi, jotka parantavat kehoa, uudistavat sielua ja siirtävät raskaita pilviä pois sydämestä. Rukous on myös kaikkein voimakkain vastavoima pahuutta ja ’vihollisiamme ’ vastaan.

jatka lukemista…

Tutkimustietoa rukoilemisen voimasta

Tiede on todistanut, että säännöllinen rukoileminen vaikuttaa positiivisesti ihmisen terveyteen. Rukoileminen lisää psyykkistä ja fyysistä hyvinvointia useiden eri tutkimusten mukaan.  Se tehostaa muiden hoitomuotojen vaikutusta ja auttaa kehittämään itseä.

Rukoileminen auttaa tavoitteiden asettamisessa, lisää toivoa ja hallinnan tunnetta. Lyhytaikainenkin rukous tuo levollisuutta, auttaa tunteiden hallinnassa ja helpottaa olotilaa esimerkiksi kiputiloissa. Se lisää tietoisuutta itsestä sekä ylläpitää positiivista mielialaa.

Voimaannuttamalla ja antamalla tarvittavia resursseja se tukee ongelmista ja haasteista selviämisessä. Aivotutkimusten perusteella tiedetään, että ne joiden elämään sisältyy myönteinen henkisyys tai uskonnollisuus ovat muita vähemmän masentuneita.

jatka lukemista

Rukous on värähtelyä, energiaa ja voimaa

Maailmankaikkeuden energiavirrat ovat loputtomia ja vaikuttaa meihin. Vastaanotamme miljoonista hyvin kaukanakin olevista tähdistä ja planeetoista kotoisin olevia kosmisia säteitä; auringosta tulevia lämmön sekä valonsäteitä; maasta tulevia erilaisia veden ja metallin synnyttämiä energiavaikutuksia; ihmistovereiden sekä ihmiskuntaa ympäröivien henkien psyykkisiä ja magneettisia virtauksia; eläinten ja kasvien magneettisia virtauksia.

Näin ollen jokainen meistä vastaanottaa runsaasti kaikenlaisia kosmisia säteitä ja energiavirtauksia. Myös me itse säteilemme omia ominaisia energioitamme, joskus jopa hyvin kaukaisille alueille. 

Myös rukous on energiaa tässä loputtomassa energiavaihdannassa ja sen voima on ajatuksessa.

jatka lukemista…

Koti jossa rukoillaan säännöllisesti

Rukous saa aikaan värähtelevän kentän. Rukous, meditaatio ja rakentavat ajatukset muuntavat myös ilmapiiriä ja puhdistavat sitä. Ylevät ajatukset pyhittävät ympärillä olevaa tunnelmaa ja pitävät sisällään sähköisiä ominaisuuksia, joita meidän on vaikea kuvitella.

Kotimme ei ole vain kehomme asunto, vaan se on ennen kaikkea sielumme asunto. Kotipyhäköstä, jonka asukkaat rakastavat rukoilemista ja nostattavia tunteita, tulee kaikkein kauneimpien henkisten kukintojen ja sadon ylevä kenttä. Sellaisessa kodissa vallitsee rauhallisuus ja lohtu.

Henkimaailman näkökulmasta:

”Olin todella yllättynyt, sillä rauhallisuus sisällä kotona oli valtava ja lohduttava. Jokainen nurkka ja jokainen yksittäinen esine olivat muuttumattoman rauhan värähtelyjen ympäröimiä.”

Miten rukous toimii henkimaailmassa?

Ei ole yhtään rukousta, joka ei saisi vastausta. Minkä muodon rukous ikinä ottaakaan, se on toiminta joka saa aikaan vastaavan reaktion.

Rukouksen luonteesta ja tarkoituksesta riippuen se suuntautuu sille alueelle josta se saa parhaan mahdollisen vastauksen sopivasti ajoitettuna. Maanpäälliset toiveet täyttyvät lähellä sitä sfääriä, josta ne ovat lähtöisin.

Ajatukset ja vetoomukset, joilla on syvällinen ikuisuuden merkitys kohoavat korkeuksiin. Henget, joiden tehtävä on Taivaanisän tahdon toimeenpaneminen, kuulevat Hänelle osoitetut rukoukset ja vievät ne Hänelle. Lisäksi rukous muodostaa yhteyden suuriin hyväntekijöihin jotka ohjaavat meitä uudelle polulle ja turvalliselle matkalle. 

jatka lukemista…