Mietteitä viikoksi2022-12-26T16:08:22+02:00

Viikon mietteitä 

Tälle sivulle keräämme viikon mietteitä

kesäkuu 2023

26.06.2023|

Älä valita pahasta maailmasta. Ihmiset ovat niitä, jotka eivät vieläkään ole onnistuneet olemaan hyviä. Muistakaamme, että vaikka liljat kasvaisivat likaisessa mudassa, ne ovat ihastuttavan kauniita. Ja jopa siitä, mikä näyttää meistä pahalta ja epäpuhtaalta, voi syntyä mitä ylevintä valoa. Huomaa, että valo ei likaannu, vaikka se heijastuisikin suosta. Yritä pitää mielessä vain hyviä ajatuksia, koska ne eivät tahraudu, vaikka ne heijastuvat vähemmän puhtaaseen ympäristöön.

Lähde: Carlos Torres Pastorinon: Pieniä viisaita ajatelmia.

18.06.2023|

Ole rohkea kaikissa elämäntilanteissa. Niin pahoilta kuin vaikeudet sinusta näyttävätkin, varmista, että voit voittaa ne sinnikkyydellä ja sisältäsi tulevalla voimalla. Taivaan Isä on valmis antamaan meille kaikille energiaa ja tarmoa, virkistystä ja rohkaisua. Luota Isän ystävällisyyteen, Hän ei koskaan, olkoon tilanne mikä tahansa hylkää ketään lapsistaan, vaikka meistä joskus saattaakin tuntua siltä.

Lähde: Carlos Torres Pastorinon: Pieniä viisaita ajatelmia.

04.06.2023|

Ole tyytyväinen mitä sinulla jo on. Kuinka moni mykkä ihminen antaisi omaisuutensa, jotta voisi puhua kuten sinä. Kuinka moni halvaantunut huokaisee niistä askelista, joita sinä voit ottaa. Kuinka moni miljonääri antaisi sinulle rikkautensa, jotta saisi edes kymmenennen osan siitä luottamuksesta ja uskosta, joka sinulla on. Tee työsi iloisesti ja kiitollisesti, ja kohtele kaikkia ystävällisesti ja inhimillisesti.

Lähde: Carlos Torres Pastorinon: Pieniä viisaita ajatelmia.

toukokuu 2023

29.05.2023|

Jotta kulkisit onnellisena läpi elämän, kylvä tyytyväisen omatunnon kanssa hyviä siemeniä, rauhaa, optimismia, myötätuntoa ja ystävällisyyttä niin omaan kuin muidenkin elämään. Auta muita niin paljon kuin voit, niin että joka ilta nukkumaan mennessäsi voit olla tyytyväinen elettyyn päivään. Ole myös kiitollinen kaikista päivän tapahtumista niin hyvistä kuin ’huonoista’.

Lähde: Carlos Torres Pastorinon: Pieniä viisaita ajatelmia.

22.05.2023|

Äitimaa odottaa apuasi. Se on antanut sinulle syntymästäsi lähtien ilmaa hengittää, vettä juotavaksi, ruokaa syötäväksi ja katon pääsi päälle suojellakseen sinua – mitä sinä sille annat vastineeksi? Autatko sinä sitä, joka on toivottanut sinut avosylin tervetulleeksi ja antanut sinulle mahdollisuuden kehittyä ja oppia? Älä unohda, että äitimaa olisi kiitollinen myös sinun avustasi, vaikka hyvinkin pienestä.

Lähde: Carlos Torres Pastorinon: Pieniä viisaita ajatelmia.

15.05.2023|

Jos mahdollista käy vanhuksen tai sairaan luona, ja käytä ainakin muutama hetki surullisen sydämen lohduttamiseen. Antamasi lohdutus, jopa uhraus, on vakuutus siitä, että täytät velvollisuutesi inhimillisenä ihmisenä. Älä silti odota, että he vastaavasti toimisivat veljellisesti, tukivisat heikkoja tai lohduttaisivat surullisia. Älä edes ajattele, että annat enemmän kuin saat, äläkä odota kiitosta teoistasi. He, jotka mm. kuuntelevat surullista sydäntä, vierailevat vanhuksen tai sairaan luona saavat itse asiassa paljon enemmän kuin antavat.

Lähde: Carlos Torres Pastorinon: Pieniä viisaita ajatelmia.

Go to Top